• גודל גופן

נאגטס דגים בציפוי פריך

נאגטס דגים בציפוי פריך

הכי יאמי שיש! נאגטס דגים בציפוי פריך שמגישים עם צ'יפס תפוחי אדמה, מיונז ולימון

מצרכים

500 גרם פילה דג לבן, ללא עור, חתוך לרצועות שמנמנות

1 כוס קמח

½ כפית מלח, או לפי הטעם

¼ כפית פלפל שחור

3 ביצים

2 כוסות פירורי פנקו של מזרח ומערב

שמן לטיגון

 

הגשה:

צ'יפס

מיונז

לימון, חתוך לרבעים

אופן הכנה

  1. שמים את הקמח מעורבב עם מלח ופלפל ופירורי הפנקו בשתי קערות נפרדות. טורפים בקערה נפרדת את הביצים.
  2. מחממים שמן חצי עמוק במחבת גדולה.
  3. טובלים את חתיכות הדג בקמח ומנערים את העודפים. טובלים בביצה ומעבירים לקערה עם פירורי הפנקו. מגלגלים עד לציפוי מלא ומעבירים ישירות למחבת.
  4. מטגנים עד שהנאגטס מזהיבים מכל הצדדים. מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
  5. מגישים מיד לצד צ'יפס, מיונז ופרוסות לימון.