• גודל גופן

קוביות עוף מוקפצות ברוטב סיצ׳ואן ופלפלים

קוביות עוף מוקפצות ברוטב סיצ׳ואן ופלפלים

ארוחת צהריים מושלמת יוצאת לדרך! אתם באים? קוביות עוף מוקפצות עם פלפלים וירוקים ברוטב סצ׳ואן מתקתק

מצרכים

500 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות בינוניות

מלח ופלפל

3 כפות קורנפלור

2 כפות שמן קנולה

1 כפית שמן שומשום של מזרח ומערב

1 פלפל גמבה אדום, חתוך לרצועות

1 פלפל גמבה ירוק, חתוך לרצועות

2-3 כפות רוטב סיצואן של מזרח ומערב

½ כפית מלח

½ כוס מים רותחים

 

הגשה:

שומשום

כוסברה קצוצה \ בצל ירוק חתוך

אופן הכנה

  1. מייבשים את העוף עם מגבות נייר, מעבירים לקערה ומתבלים במלח ופלפל. מפזרים מעל את הקורנפלור ומערבבים עד שהוא מצופה.
  2. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את קוביות העוף עד להזהבה קלה. שומרים בצד.
  3. מוסיפים למחבת את שמן השומשום ושני סוגי הפלפלים ומקפיצים עד שהם מתחילים להתרכך, אבל עדיין נשארים פריכים.
  4. מחזירים את העוף למחבת, מוסיפים את רוטב הסיצ'ואן ומטגנים תוך ערבוב עד שהעוף והפלפלים מתכסים בציפוי.
  5. מפזרים מעל שומשום ובצל ירוק ומגישים מיד.