• גודל גופן

בראוניז מושחתים עם מיסו

בראוניז מושחתים עם מיסו

בראוניז שוקולד זה טעים, אבל בראוניז שוקולד עם מיסו זה פשוט מדהים!

מצרכים

  1. מרכיבים לתבנית מרובעת 20 ס"מ:

    200 גרם שוקולד מריר או חלב, שבור לקוביות

    100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות

    300 גרם (1.5 כוסות) סוכר

    3 ביצים M

    2-3 כפות מיסו בהיר של מזרח ומערב

    70 גרם (1/2 כוס) קמח

    35 גרם (1/4 כוס) קקאו איכותי מנופה

     

    תוספות:

    100 גרם שוקולד, קצוץ גס

    ½ כוס אגוזי פקאן, קצוצים גס

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. ממיסים במיקרוגל או על באן מרי את השוקולד והחמאה ומערבבים לתערובת חלקה.
  3. מוסיפים לקערה את הסוכר ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את הביצים והמיסו וממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  5. מוסיפים את הקמח וקקאו וממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת אחידה, סמיכה וחלקה. מוסיפים את התוספות ומערבבים בפעם האחרונה.
  6. יוצקים את המסה לתוך התבנית, מיישרים ואופים כ-30 דקות, או עד שהבראוניז נאפים ומתחילים להיסדק בחלק העליון.
  7. מצננים, חותכים לריבועים ומגישים.
  8. שומרים בכלי אטום במקרר.