• גודל גופן

מתכוני עיקריות

פילה בקר עם דלורית צלויה בסויה ודבש

ישראל אהרוני מלמד להכין נתח שלם של פילה בקר ביין אדום ורוטב סויה שמגישים יחד עם דלורית צלויה ברוטב בנוסח אסיאתי

"קורנדוג" חריף עם מיונז ליים ונענע

     

שניצל כמו במסעדה

שניצל כמו שמגישים במסעדות

סטייק טופו במיסו ומייפל על סלט שורשים

סטייק טופו במיסו ומייפל על סלט שורשים

קציצות דגים, דלעת וקישוא בקארי מסאמן

את המתכון הזה למדתי להכין משוטף כלים תאילנדי (או בשמו: נאטאוואט) במסעדה שעבדתי בה. הוא היה מכין אותה לפעמים לארוחת עובדים שמוגשת אחרי סרוויס הצהריים. זה תמיד היה טעים וחריף מדי, מהסוג ששורף אבל אי אפשר להפסיק. אז הנה הגרסה המתונה יותר.