עוף בטמפורה – איך אפשר שלא לאהוב? לאכול ככה או להקפיץ עם רטבים מדהימים! אז איך אנחנו עושים עוף עסיסי בטמפורה?
מתכוני עיקריות
פאד תאי – אטריות אורז מוקפצות בעשר דקות עבודה
כולם סביבכם מתעופפים לתאילנד ורק אתם נשארתם כאן? הגיע הזמן להכין פאד תאי כמו בדוכני הרחוב של תאילנד. פאד תאי מהיר שכל המשפחה אוהבת!
מוקפץ משגע עם חתיכות בקר דקיקות וירקות
תנו לי להכיר לכם את ההוי סטיר, רוטב המופק מפטריות שיטאקי ויש לו טעם עשיר מאוד. הרוטב הזה מאופיין בהרבה טעם אומאמי שמגיע מפטריות השיטאקי, מה שהופך את הרוטב לפתרון מושלם להוספת טעם אומאמי לכל מנה כדי להקפיץ את הטעמים. במתכון הזה, יקפיץ את המוקפץ על חתיכות הבקר הדקיקות והירקות!