• גודל גופן

אטריות אורז עם דג סלמון

אטריות אורז עם דג סלמון
מתכון של אטריות אורז עם דג סלמון ברוטב קרם קוקוס ורוטב סויה, רק ב-5 מרכיבים ויש לכם ארוחת צהריים מושלמת ומדויקת. בתאבון!

מצרכים

1/2 חבילה אטריות אורז בעובי 5 מ”מ מזרח מערב

200 גרם פילה דג סלמון

1/2 קופסת קרטון קרם קוקוס מזרח מערב

1 כף רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב

1 ראש ברוקולי

2 שיני שום פרוסות

אופן הכנה

  1. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן.
  2. חותכים את הסלמון לקוביות.
  3. מחממים מחבת עם שמן זית וצורבים את הסלמון כדקה עד להזהבה.
  4. מוציאים את קוביות הסלמון לצלחת ומוסיפים למחבת 2 כפות שמן זית.
  5. באותה המחבת מוסיפים שום ופרחי ברוקולי ומטגנים מעט.
  6. מוסיפים קרם קוקוס, כף רוטב סויה ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס.
  7. מבשלים ומסמיכים מעט את הרוטב ומכניסים קוביות סלמון ל-3 דקות של בישול. לבסוף, מוסיפים את האטריות ומערבבים לאיחוד.
  8. מכבים את האש ומגרדים עוד ברוקולי טרי מעל להגשה.