חטיפי אורז כשרים לפסח
 
							מצרכים
לרוטב:
4 כפות חמאת בוטנים מומסת
2-3 כפות מים רותחים
2-3 כפות רוטב סויה של מזרח ומערב
2 כפות רוטב צ'ילי של מזרח ומערב
1 כף סירופ מייפל טבעי
קורט פלפל שחור
לחטיפים:
6-7 דפי אורז מרובעים של מזרח ומערב
שמן לטיגון חצי עמוק
לתוספות:
2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
1/2 כוס תירס
2 גבעולי בצל ירוק חתוכים דק
1 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
חופן בוטנים קלויים קצוצים
אופן הכנה
1.	מכינים את הרוטב: מערבבים את כל המרכיבים בקערה לתערובת אחידה וחלקה. טועמים ומתקנים את הטעמים במידת הצורך.
2.	מחממים שמן חצי עמוק במחבת גדולה.
3.	שוברים כל דף אורז ל-4 חתיכות ומטגנים בשמן, חתיכה אחת בכל פעם, במשך כמה שניות עד שהדפים הופכים לחטיפים פריכים לבנים. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
4.	מגישים את החטיפים כמו שמגישים נאצ'וס: מפזרים מעל את התוספות ומגישים עם רוטב בצד.
 
		
 
										 
										