• גודל גופן

נודלס עם ירקות ברוטב הויסין

נודלס עם ירקות ברוטב הויסין
לא בטוח מאיזה מרכיב מהמנה הזו אנחנו הכי מתלהבים – הכל מוקפץ לשלמות בווק! קבלו מתכון לנודלס מטריף ברוטב הויסין וירקות

מצרכים

נודלס

חצי חבילה אטריות ביצים דקות מזרח מערב

3 כפות שמן קנולה

1 בצל סגול פרוס

2 כפיות שורש ג’ינג’ר קצוץ

3 שיני שום קצוצות

1.5 כוסות ברוקולי חתוך לפרחים

5 פטריות שמפיניון פרוסות עבה

1 גזר חתוך לרצועות דקות

רוטב

5 כפות רוטב הויסין מזרח מערב

2 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב

1 כף שמן שומשום מזרח מערב

הגשה

1 גבעול בצל ירוק קצוץ

אופן הכנה

  1. מביאים לרתיחה מים בסיר, מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן ומסננים.
  2. במקביל, מחממים את שמן הקנולה בווק ומטגנם את הבצל תוך כדי ערבוב להזהבה. מוסיפים את הג'ינג'ר והשום וממשיכים לטגן מספר שניות בודדות.
  3. מוסיפים את הברוקולי והפטריות ומקפיצים עד שהם מקבלים מעט צבע ומתכסים בשמן.
  4. מוסיפים את האטריות המוכנות לווק.
  5. מערבבים את מרכיבי הרוטב ומוסיפים לווק – מומלץ להוסיף את הרוטב בהדרגה ולעצור כאשר כמות הרוטב לטעמכם.
  6. מוסיפים את הגזר, מערבבים, מקפיצים מעט ומגישים עם בצל ירוק קצוץ מעל.