• גודל גופן

בננה לוטי מדפי אורז: טוויסט מגניב למנה האסייתית המפורסמת!

בננה לוטי מדפי אורז: טוויסט מגניב למנה האסייתית המפורסמת!

קבלו את הקינוח התאילנדי הפופולרי והאהוב, והפעם עם טוויסט בעלילה: בננה לוטי מדפי אורז! קרפ מטוגן במילוי בננה נמסה ורוטב חלב קוקוס ממותק

מצרכים

מצרכים ל-4 מנות

8 דפי אורז צבעוניים מזרח ומערב

1 ביצה

¼ כוס חלב

3 בננות, פרוסות לפרוסות בעובי 1 סנטימטר

2 כפיות חמאה

4 כפות חלב קוקוס מרוכז וממותק מזרח ומערב

הגשה:

גלידת וניל

בננה פרוסה

אופן הכנה

  1. טורפים את הביצה עם החלב ומעבירים לצלחת עמוקה רחבה שתכיל את דפי האורז.
  2. לוקחים 2 דפי אורז וטובלים אותם בבלילה יחד במשך כ-1/2 דקה, עד שהם מתרככים, אבל לא הופכים מושי.
  3. מניחים את הדף הכפול על משטח העבודה ומסדרים במרכזו פרוסות בננה. מקפלים בזהירות את הקצוות מכל הצדדים כך שתווצר לנו מעטפה מרובעת.
  4. מלהיטים מחבת עם ½ כפית חמאה ומעבירים את הבננה לוטי אל המחבת.
  5. מטגנים את דפי האורז כמה דקות מכל צד עד לקבלת קריספיות וזהבהבות.
  6. מוציאים את הבננה לוטי מהמחבת, ובעזרת הכף מזלפים את חלב הקוקוס הממותק מעל. כף לכל בננה לוטי.
  7. מגישים מיד, אפשר עם גלידת וניל ופרוסות בננה טריות ליד.