• גודל גופן

מרגריטה תמרינדי קפואה

מרגריטה תמרינדי קפואה

מרגריטה קפואה היא אחד הקוקטיילים הכי מרעננים וכיפים לשתייה בקיץ. שי-לי ליפא משדרגת את המשקה המוכר והאהוב עם טוויסט אסייתי – מחית תמרינדי חמצמצה

מצרכים

מצרכים ל-2 מנות:

1/3 כוס טקילה

1/3 כוס מיץ ליים או מיץ לימון

2 כפות קוואנטרו או טריפל סק

2 כפות סוכר חום בהיר

1 כף גדושה מחית תמרינדי

24 קוביות קרח

אופן הכנה

  • מרסקים את כל החומרים בבלנדר עד לקבלת מרקם ברדי. יוצקים לכוסות קרות ומגישים.

 

מתכון: שי-לי ליפא

צילום: ינאי מנחם