• גודל גופן

אגרול ממולא עוף מדפי אורז

אגרול ממולא עוף מדפי אורז

מצרכים

אגרול
3 כפות שמן קנולה
300 גרם חזה עוף שלם
1/2 כפית מלח דק
1/2 כפית פלפל שחור טחון
1 גזר בינוניקלוף
1/2 פלפל אדום בינוני
1/4 כרוב לבן בינוני
2 שיני שום
3 כפות רוטב צ’ילי מתוק מזרח מערב
1 חבילה דפי אורז מזרח מערב
רוטב
5 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
1 חופן עירית קצוצה
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש

אופן הכנה

  1. קוצצים את הירקות למקלות.
  2. במחבת מחממים 2 כפות שמן על אש גבוהה, מוסיפים את קוביות העוף, המלח והפלפל וצורבים יחד.
  3. לאחר שהעוף נצרב מכל צדדיו, מוסיפים את כל הירקות יחד ומערבבים במשך 3 דקות.
  4. שופכים רוטב צ׳ילי מתוק ומערבבים במשך דקה. מכבים את האש ומניחים לעוף להתקרר במשך 10 דקות.
  5. טובלים את דפי האורז במים פושרים ומניחים על משטח עבודה נקי ורטוב.
  6. מניחים 2 דפי אורז אחד על השני, מניחים כף ממילוי העוף במרכז השליש התחתון של דף האורז ומקפלים למלבן סגור היטב.
  7. במחבת מחממים כף שמן על אש בינונית, מניחים את האגרולים וצורבים עד לקבלת צבע שחום בהיר.
  8. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערית ומגישים עם האגרולים. בתיאבון