• גודל גופן

חלת בצל עם רטבים פיקנטיים

חלת בצל עם רטבים פיקנטיים

1 בצל גדול קלוף ושלם
1 חבילה קמח טמפורה מזרח מערב
1 כוס קמח לבן
טיגון עמוק
1 ליטר שמן קנולה
הגשה
1/4 כוס ספייסי מיונז מזרח מערב
1/4 כוס רוטב סרירצ’ה מזרח מערב

מצרכים

  1. חותכים את הבצל לפרח – חותכים צד אחד ומשאירים את השורש מחובר. יוצרים חתכים בצד הבצל, ופותחים כמו פרח.
  2. מעבירים את הקמח הלבן לקערה גדולה. מצפים היטב את הבצל בקמח לבן מכל הכיוונים ומסירים שאריות קמח.
  3. טובלים בקמח הטמפורה, ושוב בקמח הלבן.
  4. מחממים סיר קטן עם שמן לטמפרטורה של טיגון ומטגנים את הבצל עד שמזהיב.
  5. מגישים מיד עם הרטבים.

אופן הכנה

  1. חותכים את הבצל לפרח – חותכים צד אחד ומשאירים את השורש מחובר. יוצרים חתכים בצד הבצל, ופותחים כמו פרח.
  2. מעבירים את הקמח הלבן לקערה גדולה. מצפים היטב את הבצל בקמח לבן מכל הכיוונים ומסירים שאריות קמח.
  3. טובלים בקמח הטמפורה, ושוב בקמח הלבן.
  4. מחממים סיר קטן עם שמן לטמפרטורה של טיגון ומטגנים את הבצל עד שמזהיב.
  5. מגישים מיד עם הרטבים.