• גודל גופן

טבעות בצל גבינתיות

טבעות בצל גבינתיות

סמכו עלינו, טבעות בצל פריכות במילוי גבינה זה להיט! בואו לראות איך מכינים

מצרכים

2 בצלים לבנים גדולים, קלופים

3 פרוסות של גבינה צהובה או מוצרלה

1.5 כוסות קמח

4 ביצים טרופות

2 כוסות פירורי לחם פנקו מזרח ומערב

שמן לטיגון עמוק

 

הגשה:

¾ כוס מיונז

¼ כוס רוטב טריאקי מזרח ומערב

אופן הכנה

  1. חותכים את הבצלים לרוחב ל-3 פרוסות עבות, ומפרידים את הפרוסות לטבעות.
  2. חותכים את הגבינה ל-4 רצועות, כך שרוחב כל רצועה יהיה כרוחב טבעת בצל.
  3. מסדרים טבעת בצל קטנה במרכז טבעת בצל גדולה יותר, ומכניסים את רצועות הגבינה בין לבין כדי שימלאו את הרווח. ממשיכים עם יתר טבעות הבצל והגבינה ומעבירים למקפיא לשעה.
  4. מחממים בסיר בינוני שמן לטיגון עמוק. מסדרים את הקמח, הביצים ופירורי הלחם בשלוש קערות נפרדות.
  5. טובלים כל טבעת בצל בקמח בביצה ובפירורי הלחם, ושוב בביצה ובפירורי הלחם.
  6. מטגנים בשמן החם עד להשחמה יפה ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  7. מערבבים בקערה את המיונז ורוטב הטריאקי.
  8. מגישים את טבעות הבצל החמות לצד הרוטב.