• גודל גופן

לביבות תפוחי אדמה עם טרטר ספייסי טונה

לביבות תפוחי אדמה עם טרטר ספייסי טונה
מנה היסטרית לחנוכה! לביבות תפוחי אדמה עם טרטר טונה משגע, אבוקדו וספייסי מיונז, הביס הכי טעים לחגיגת החנוכה שלכם

מצרכים

טרטר טונה
200 גרם סטייק טונה אדומה, חתוכה דק דק
1 צרור כוסברה קצוצה
1 כפית קליפת לימון מגוררת
2 כפות מיונז
1 כף רוטב סרירצ’ה מזרח מערב
1 כף רוטב דגים מזרח מערב
1 כף שמן שומשום מזרח מערב
2 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
1 כף סוכר חום
1/2 כפית מלח דק
לביבות תפוחי אדמה
4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים, מגורדים וסחוטים מנוזלים
2 כפות קמח לבן
2 ביצים M
1 קורט מלח דק
1 קורט פלפל שחור טחון
שמן קנולה לטיגון חצי עמוק
הגשה
2 כפות מיונז
כף רוטב סרירצ’ה מזרח מערב
1 אבוקדו גדול בשל, קלוף ופרוס
1 חופן שומשום שחור מזרח מערב

אופן הכנה

  1. מכינים את טרטר הטונה: מערבבים את כל מרכיבי הטרטר בקערה ומניחים במקרר בזמן הכנת הלביבות.
  2. מכינים את לביבות תפוחי האדמה: מערבבים את כל מרכיבי הלביבות בקערה. מחממים שמן חצי עמוק במחבת ומטגנים את הלביבות משני הצדדים להזהבה.
  3. מערבבים את הסרירצ'ה והמיונז ליצירת ספייסי מיונז.
  4. מרכיבים את הביס: מניחים על לביבת תפוח אדמה פרוסות אבוקדו, עורמים מעל כפית טרטר טונה, מזלפים ספייסי מיונז ומפזרים שומשום שחור. בתיאבון!