• גודל גופן

סלט פסטה קר משודרג

סלט פסטה קר משודרג

מהי המנה המושלמת בעינינו? סלט פסטה קר עם פילה סלמון, ירקות ומלא עשבי תיבול! אתם חייבים להכין גם

מצרכים

מרכיבים ל-2-3 מנות:

1 חבילת פסטה פנה די מרטינו מזרח ומערב

2 חתיכות פילה סלמון בלי עור

2 כפות שמן זית

3 כפות מיץ לימון

½ כפית זסט לימון

½ כפית מלח

¼ כפית פלפל שחור

½ בצל אדום, חתוך לחצאי טבעות

1.5 כוסות שעועית ירוקה קפואה, מופשרת

1 מלפפון קטן, חתוך לפרוסות דקות

הגשה:

שמיר קצוץ, או כל עשבי תיבול שאוהבים

אופן הכנה

  • מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן למצב אל דנטה. מסננים, מתיזים מעט שמן, מערבבים ושומרים בצד.

סלט פסטה קר משודרג

  • ממליחים ומפלפלים את פילה הסלמון, מטגנים במעט שמן כ-3-4 דקות מכל צד, עד שהוא מחליף את צבעו, ומפרקים לחתיכות קטנות.
  • מערבבים בקערית את שמן הזית, מיץ וזסט הלימון, מלח ופלפל.
  • שמים בקערת ערבוב גדולה את הפסטה המבושלת, חתיכות הסלמון, הבצל, השעועית והמלפפון, מוסיפים את הרוטב ומערבבים בעדינות.

סלט פסטה קר משודרג

  • מפזרים שמיר ומגישים מיד.
  • שומרים בכלי אטום במקרר.

סלט פסטה קר משודרג