• גודל גופן

סלט תרד ברוטב אסיאתי

סלט תרד ברוטב אסיאתי
סלט תרד מוקפץ ברוטב אסיאתי – הסלט המושלם לאירוח או לצד מנה עיקרית. מקפיצים את התרד, מוסיפים את הרוטב, מפזרים בוטנים ומגישים

מצרכים

500 גרם עלי תרד טריים
2 כפות שמן זית
1 כף שמן שומשום מזרח מערב
2 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
1 שן שום קצוצה
1 קורט שבבי צ’ילי יבש
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
1/4 כוס בוטנים קלויים קצוצים

אופן הכנה

  1. במחבת רחבה מקפיצים את התרד עם שמן זית כחמש דקות.
  2. בקערה מערבבים שמן שומשום, רוטב סויה, שום, צ’ילי ובצל ירוק.
  3. מעבירים את התרד לצלחת הגשה, מוזגים את הרוטב מעל, מערבבים ומפזרים בוטנים קצוצים.