• גודל גופן

חטיף נאצ’וס עם בולונז

חטיף נאצ’וס עם בולונז
חיבור מנצח בין נאצ'וס מקסיקני לבין בולונז איטלקי – מנה ראשונה מעולה להגיש כנשנוש בערב עם חברים – חטיפי נאצ'וס עם רוטב בולונז

מצרכים

נאצ'וס
1 חבילה נאצ’וס מקמח תירס מזרח מערב
בולונז
300 גרם בשר בקר טחון
1 בצל בינוני קצוץ
5 שיני שום
1 פלפל אדום בינוני קצוץ
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כף רוטב צ’ילי מתוק מזרח מערב
1/2 כפית מלח דק
1/4 כפית פלפל שחור טחון
1 כף אורגנו יבש
2 כפות רסק עגבניות
2 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות קטנות

אופן הכנה

  1. מכינים את הבולונז: בסיר רחב מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד לשקיפות.
  2. מוסיפים את השום והפלפל האדום הקצוץ וממשיכים לטגן עד שהשום מזהיב קלות.
  3. מוסיפים את הבשר ומטגנים עוד 5 דקות.
  4. מוסיפים את כל התבלינים ורסק העגבניות ומערבבים.
  5. מוסיפים את קוביות העגבניות ומבשלים כחצי שעה.
  6. מרכיבים את המנה: מסדרים כמות יפה של נאצ’וס על צלחת רחבה ומוזגים מעל כמה כפות מתבשיל הבולונז.