• גודל גופן

קבב הודו בסגנון אסיאתי

קבב הודו בסגנון אסיאתי
קבב הודו בטעמים שעוד לא הכרתם! קבב הודו בסגנון אסיאתי – מושלם לעל האש, ארוחת צהריים או ערב קלילה ועם הסלט המרענן שלצידו יש לכם ארוחה מושלמת

מצרכים

קבב הודו
500 גרם בשר הודו טחון
1/2 בצל סגול בינוני קצוץ דק
1 פלפל אדום בינוני קצוץ דק
1/2 פלפל צ’ילי ירוק בינוני קצוץ דק
1 כף שורש ג’ינג’ר מגורר
1 כף קליפת לימון מגוררת
1/2 כוס פירורי לחם
1/4 כוס שומשום מזרח מערב
1/4 כוס שומשום שחור מזרח מערב
3 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
1 כפית שמן שומשום מזרח מערב
1 חופן פטרוזיליה קצוצה דק
1 חופן כוסברה קצוצה דק
1 ביצה M
סלט
1חופן עלי נענע
1חופן עלי שמיר
1חופן עלי כוסברה
1חופן עלי פטרוזיליה
1חופן אגוזי קשיו קלויים
1חופן בוטנים קלויים
1/4בצל סגול בינוני פרוס דק לחצאי טבעות
2כפות שמן זית
2כפות מיץ לימון
1/4כפית מלח דק או לפי הטעם

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקבב היטב לקבלת תערובת אחידה.
  2. מכדררים קבבונים ומטגנים במחבת שחוממה מראש עם מעט שמן עד להזהבה, משני הצדדים. מוציאים לצלחת הגשה.
  3. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט, מתבלים בשמן זית, לימון ומלח (אפשר להחליף את המלח במעט סויה ולהוסיף מעט שמן שומשום לקבלת טעמים אסיאתיים גם בסלט). בתאבון.