קבב הודו בסגנון אסיאתי

קבב הודו בטעמים שעוד לא הכרתם! קבב הודו בסגנון אסיאתי – מושלם לעל האש, ארוחת צהריים או ערב קלילה ועם הסלט המרענן שלצידו יש לכם ארוחה מושלמת
מצרכים
קבב הודו
500 גרם בשר הודו טחון
1/2 בצל סגול בינוני קצוץ דק
1 פלפל אדום בינוני קצוץ דק
1/2 פלפל צ’ילי ירוק בינוני קצוץ דק
1 כף שורש ג’ינג’ר מגורר
1 כף קליפת לימון מגוררת
1/2 כוס פירורי לחם
1/4 כוס שומשום מזרח מערב
1/4 כוס שומשום שחור מזרח מערב
3 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
1 כפית שמן שומשום מזרח מערב
1 חופן פטרוזיליה קצוצה דק
1 חופן כוסברה קצוצה דק
1 ביצה M
סלט
1חופן עלי נענע
1חופן עלי שמיר
1חופן עלי כוסברה
1חופן עלי פטרוזיליה
1חופן אגוזי קשיו קלויים
1חופן בוטנים קלויים
1/4בצל סגול בינוני פרוס דק לחצאי טבעות
2כפות שמן זית
2כפות מיץ לימון
1/4כפית מלח דק או לפי הטעם
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקבב היטב לקבלת תערובת אחידה.
- מכדררים קבבונים ומטגנים במחבת שחוממה מראש עם מעט שמן עד להזהבה, משני הצדדים. מוציאים לצלחת הגשה.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט, מתבלים בשמן זית, לימון ומלח (אפשר להחליף את המלח במעט סויה ולהוסיף מעט שמן שומשום לקבלת טעמים אסיאתיים גם בסלט). בתאבון.