• גודל גופן

קבב עוף על מקל קינמון

קבב עוף על מקל קינמון
קבב עוף עסיסי על מקל קינמון בטעמים מתקתקים חריפים עדינים לצד סלט כרוב לבן וסגול בתיבול מנצח – ארוחת צהריים שלמה ומושלמת

מצרכים

קבב עוף על מקל קינמון
300 גרם חזה עוף טחון
1 בצל שאלוט בינוני קצוץ
1/2 כוס כוסברה קצוצה
1 כף רוטב צ’ילי חריף מזרח מערב
1/2 כפית מלח דק
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית שורש ג’ינג’ר קצוץ
10 מקלות קינמון
2 כפות שמן זית לצריבה במחבת
סלט
1/4 ראש כרוב לבן
1/4 ראש כרוב סגול
1 חופן כוסברה עלים
1 כפית שמן שומשום מזרח מערב
1 כף רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
2 כפות חומץ 5%
1 כף שטוחה סוכר לבן
2 כפות שמן קנולה

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל מרכיבי הקבב למעט מקל הקינמון והשמן לטיגון.
  2. לוקחים מעט מהתערובת ועוטפים את החלק העליון של מקל הקינמון בתערובת. חוזרים על הפעולה עם כל 10 מקלות הקינמון.
  3. מהדקים היטב ומניחים על מחבת פסים חמה עם מעט שמן.
  4. צורבים 7 דקות בערך מכל צד ומוציאים.
  5. חותכים את הכרוב לרצועות וחותכים את הכוסברה גס, מוסיפים את התיבול ומערבבים היטב.
  6. מגישים את הקבב לצד הסלט ומקשטים בשומשום שחור.