• גודל גופן

קריספי צ'יקן כמו באמריקה

קריספי צ'יקן כמו באמריקה

קריספי צ'יקן כמו באמריקה, כזה שאת הפריכות שלו אי אפשר לפספס. מבטיחים לכם שביס כזה טעים ועסיסי לא אכלתם הרבה זמן. תהנו

מצרכים

קריספי צ'יקן

2 ק"ג חזה עוף שלם

250 גרם קמח טמפורה מזרח מערב

1 כפית שום גבישי

1 כפית שבבי צ’ילי יבש

1 כפית ג’ינג’ר טחון

1 כפית פפריקה מתוקה

7 כפות או 70 גרם רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב

1.5 כוסות מים

הגשה

4 לחמניית מיני המבורגר

8 כפות מיונז

8 כפיות רוטב סרירצ’ה מזרח מערב

4 עלי חסות אייסברג פרוסים דק

1/2 בצל סגול בינוני פרוס

1 עגבנייה קטנה פרוסה

2 מלפפונים חמוצים בינוניים פרוס

אופן הכנה

  1. בעזרת רינג 7 ס״מ קורצים את חזה העוף בעובי של עד 2 ס״מ – אם חזה העוף יותר עבה פשוט למעוך אותו בזהירות עד לגובה הנכון (אל תזרקו את יתרת העוף וחכו לטיפ בסוף המתכון).
  2. בקערה מערבבים את הטמפורה יחד עם התבלינים. מוסיפים את הסויה והמים הקרים ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה.
  3. מחממים שמן בסיר בינוני על אש בינונית.
  4. שהשמן רתח, טובלים את חזה העוף בעזרת פינצטה או מזלג בטמפורה ומיד מכניסים לשמן.
  5. מטגנים במשך כ-3 דקות בדיוק ועד לקבלת לצבע שחום. מיד כשמוציאים את חזה העוף מהשמן מניחים אותו על רשת (לא נייר סופג) לייבוש הקריספי צ'יקן.
  6. בונים את הלחמנייה: מזלפים מיונז וסרירצ׳ה, מניחים את הירקות ומעל הכל את הקריספי צ'יקן. מוכן בתאבון!