• גודל גופן

שיפודי סינטה ברוטב סאטה

שיפודי סינטה ברוטב סאטה
שיפודי בשר שלוקחים אתכם בביס אחד למזרח – שיפודי בשר סינטה במרינדה מעולה עם רוטב סאטה שתרצו לאכול עם כפית מרוב שהוא טעים!

מצרכים

בשר
400 גרם סינטה פרוסה לרצועות שטוחות בעובי חצי ס"מ
מרינדה
1 כף רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
1 כף שמן שומשום מזרח מערב
1 כף דבש
1 כפית שורש ג’ינג’ר כתוש
3 כפות קרם קוקוס מזרח מערב
1 קורט פלפל שחור גרוס
רוטב סאטה
1 כף חמאת בוטנים חלקה
1 כף דבש
1/4 כוס קרם קוקוס מזרח מערב
1 כף רוטב צ’ילי מתוק סרירצ’ה מזרח מערב
הגשה
1 חופן שומשום שחור מזרח מערב
1 חופן כוסברה קצוצה

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל מרכיבי המרינדה בקערה. מוסיפים לקערה את הבשר, מערבבים ומניחים לרבע שעה.
  2. משפדים את רצועות הבשר על שיפודים.
  3. מחממים מחבת פסים וכשהיא לוהטת צורבים 3 דקות מכל צד על מנת לא לייבש את הבשר.
  4. מערבבים בקערה נפרדת את כל מרכיבי רוטב הסאטה.
  5. מסדרים את השיפודים בצלחת ומזלפים כמות מכובדת מרוטב הסאטה.
  6. ניתן לקשט בכוסברה קצוצה ושומשום שחור.