• גודל גופן

שניצל בציפוי צבעוני ממולא בפירה

שניצל בציפוי צבעוני ממולא בפירה
שניצל צבעוני ממולא, הציפוי הוא פירורי פנקו בשלושה צבעים והמילוי הוא פירה נימוח ועשיר שעוזר לשמור על העסיסיות של חזה העוף

מצרכים

5 תפוחי אדמה בינוניים
1/2 כפית כורכום
1 כפית שטוחה מלח דק
1 ק"ג חזה עוף פרוס דק
3 ביצים M
1 כף ממרח חרדל
1 קורט מלח דק
2 כוסות קמח לבן
1 כוס פירורי לחם עם בטטה סגולה מזרח מערב
1 כוס פירורי לחם צהובים מזרח מערב
1 כוס פירורי פנקו מזרח מערב

אופן הכנה

  1. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות. שמים בסיר עם מים רותחים ומלח.
  2. מבשלים בערך 25 דקות או עד שתפוחי האדמה מתרככים, מסננים ומחזירים לסיר.
  3. מועכים את תפוחי האדמה עד לקבלת מרקם חלק, מוסיפים כורכום ומלח ומערבבים.
  4. משטחים חזה העוף בעזרת פטיש על מנת שיהיה דק.
  5. מעל חזה העוף מוסיפים פירה, סוגרים עם חזה עוף נוסף.
  6. טורפים ביצה עם חרדל ומלח.
  7. טובלים את חזה העוף בקמח, בביצה ואז ופירורי לחם צבעוניים.
  8. מטגנים משני הצדדים בשמן חצי עמוק ומגישים מיד עם רטבים שאוהבים בצד.