• גודל גופן

מוס שוקולד פרווה

מוס שוקולד פרווה
מוס שוקולד פרווה עשיר ומפנק – קינוח כוסות נפלא שמכינים ממינימום מצרכים. מושלם כקינוח פרווה אחרי ארוחה בשרית ואפילו לפסח

מצרכים

מוס שוקולד פרווה
300 גרם שוקולד מריר 70%
250 מ"ל קרם קוקוס מזרח מערב (ועוד מעט לאחר הצינון)
3 כפות אבקת סוכר
הצעת הגשה (אפשר לגוון עם דברים אחרים שאוהבים)
1 חבילה אוכמניות טריות
1 כף קליפת תפוז מגוררת

אופן הכנה

  1. שמים בקערה את השוקולד, אבקת הסוכר ו250 מ”ל קרם קוקוס. ממיסים במיקרוגל בפולסים של 45 שניות עד לאיחוד.
  2. מערבבים את התערובת היטב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה ללא גושים, מכסים בניילון נצמד (מצמידים את הניילון הנצמד לשוקולד כדי שלא ייווצר קרום) ומקררים לפחות 4 שעות במקרר (ניתן להקפיא פחות זמן במקפיא אם ממהרים, אך לשים לב שהתערובת לא קופאת).
  3. מקציפים את התערובת עם מיקסר במהירות נמוכה עד לקבלת מרקם של מוס, אם התערובת מעט מתפרקת ניתן להוסיף מעט קרם קוקוס בהדרגתיות.
  4. מעבירים לכלים אישיים, מקשטים בתוספות ומגישים. בתיאבון!