מוס שוקולד פרווה

מוס שוקולד פרווה עשיר ומפנק – קינוח כוסות נפלא שמכינים ממינימום מצרכים. מושלם כקינוח פרווה אחרי ארוחה בשרית ואפילו לפסח
מצרכים
מוס שוקולד פרווה
300 גרם שוקולד מריר 70%
250 מ"ל קרם קוקוס מזרח מערב (ועוד מעט לאחר הצינון)
3 כפות אבקת סוכר
הצעת הגשה (אפשר לגוון עם דברים אחרים שאוהבים)
1 חבילה אוכמניות טריות
1 כף קליפת תפוז מגוררת
אופן הכנה
- שמים בקערה את השוקולד, אבקת הסוכר ו250 מ”ל קרם קוקוס. ממיסים במיקרוגל בפולסים של 45 שניות עד לאיחוד.
- מערבבים את התערובת היטב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה ללא גושים, מכסים בניילון נצמד (מצמידים את הניילון הנצמד לשוקולד כדי שלא ייווצר קרום) ומקררים לפחות 4 שעות במקרר (ניתן להקפיא פחות זמן במקפיא אם ממהרים, אך לשים לב שהתערובת לא קופאת).
- מקציפים את התערובת עם מיקסר במהירות נמוכה עד לקבלת מרקם של מוס, אם התערובת מעט מתפרקת ניתן להוסיף מעט קרם קוקוס בהדרגתיות.
- מעבירים לכלים אישיים, מקשטים בתוספות ומגישים. בתיאבון!