• גודל גופן

קריספי נאגטס יפני

קריספי נאגטס יפני
נאגטס עוף בסגנון יפני בציפוי טמפורה קריספית במיוחד שילדים פשוט לא ירצו להפסיק לטרוף! הכי קל שיש להכנה, נשנוש מושלם

מצרכים

1 יחידה חזה עוף שלם
2 כפות מיונז
רבע כוס רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
3 שיני שום כתוש
2 כפות קורנפלור
ציפוי
1.5 כוסות קורנפלור
0.5 כוס מים
טיגון
שמן קנולה
הגשה
רבע כוס רוטב סרירצ’ה מזרח מערב
רבע כוס ספייסי מיונז מזרח מערב
רבע כוס מיונז

אופן הכנה

  1. חותכים את חזה העוף לקוביות 2×2 ס״מ ומעבירים לקערה. מוסיפים את המיונז ומערבבים היטב. מוסיפים את הסויה והשום ומערבבים היטב. מוסיפים 2 כפות קורנפלור ומערבבים היטב. מניחים בצד.
  2. בקערה נפרדת מערבבים את יתר הקורנפלור עם המים. בהתחלה הקורנפלור יהפוך לקשה וגושי, אבל בעזרת כף (או ידיים) מפוררים את הגושים לגושים קטנים (אם זה דביק מדי מוסיפים עוד קורנפלור, ואם זה קשה מדי מוסיפים עוד מעט מים). מפוררים למרקם של פירורים (בגדלים שונים אבל לא גדולים מדי).
  3. במקביל מחממים שמן במחבת לטיגון עמוק.
  4. מצפים את חתיכות העוף בפירורי הקורנפלור ומטגנים להזהבה בשמן החם.
  5. מוציאים לרשת כדי לשמור על קריספיות. מגישים עם מתבלים שאוהבים, אנחנו בחרנו בסרירצ’ה ומיונז. בתיאבון!