באק צ’וי ברוטב הוי-סטיר

באק צ'וי חלוט ברוטב הוי-סטיר מתקתק עם סויה, שום וג'ינג'ר, תוספת מעולה לכל ארוחה, באק צ'וי חם שמשדרג לכם את הארוחה
מצרכים
6 יחידות באק צ’וי
רוטב
1/3 כוס רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
1/3 כוס רוטב פטריות הוי סטיר מזרח מערב
3 כפיות שמן שומשום מזרח מערב
1 כוס ציר עוף
1 כף קורנפלור
2 כפות שמן קנולה לטיגון השום והג'ינג'ר
1 שן שום קצוץ דק
1 כפית שורש ג’ינג’ר כתוש
1 כף סוכר לבן
הגשה
1 חופן שומשום מזרח מערב
אופן הכנה
- מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח, חוצים כל באק צ׳וי לחצי וחולטים במים הרותחים במשך 2 דקות. מוציאים ומניחים בצד.
- מכינים את הרוטב: בקערה מערבבים את רוטב הסויה, רוטב ההוי סטיר, שמן השומשום וציר העוף, מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים לאיחוד.
- מניחים סיר או מחבת עם שוליים גבוהים על האש, מחממים מעט שמן ומטגנים את השום הקצוץ והג׳ינג’ר 2-3 דקות. מוסיפים את הרוטב שהכנו וכף סוכר, מבשלים יחד תוך כדי ערבוב עד להסמכה.
- מורידים מהאש ויוצקים מיד על גבי הבאק צ’וי שחלטנו. מפזרים שומשום ומגישים חם. בתאבון.