• גודל גופן

באק צ’וי ברוטב הוי-סטיר

באק צ’וי ברוטב הוי-סטיר
באק צ'וי חלוט ברוטב הוי-סטיר מתקתק עם סויה, שום וג'ינג'ר, תוספת מעולה לכל ארוחה, באק צ'וי חם שמשדרג לכם את הארוחה

מצרכים

6 יחידות באק צ’וי
רוטב
1/3 כוס רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
1/3 כוס רוטב פטריות הוי סטיר מזרח מערב
3 כפיות שמן שומשום מזרח מערב
1 כוס ציר עוף
1 כף קורנפלור
2 כפות שמן קנולה לטיגון השום והג'ינג'ר
1 שן שום קצוץ דק
1 כפית שורש ג’ינג’ר כתוש
1 כף סוכר לבן
הגשה
1 חופן שומשום מזרח מערב

אופן הכנה

  1. מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח, חוצים כל באק צ׳וי לחצי וחולטים במים הרותחים במשך 2 דקות. מוציאים ומניחים בצד.
  2. מכינים את הרוטב: בקערה מערבבים את רוטב הסויה, רוטב ההוי סטיר, שמן השומשום וציר העוף, מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים לאיחוד.
  3. מניחים סיר או מחבת עם שוליים גבוהים על האש, מחממים מעט שמן ומטגנים את השום הקצוץ והג׳ינג’ר 2-3 דקות. מוסיפים את הרוטב שהכנו וכף סוכר, מבשלים יחד תוך כדי ערבוב עד להסמכה.
  4. מורידים מהאש ויוצקים מיד על גבי הבאק צ’וי שחלטנו. מפזרים שומשום ומגישים חם. בתאבון.