קבב עוף על מקל קינמון

קבב עוף עסיסי על מקל קינמון בטעמים מתקתקים חריפים עדינים לצד סלט כרוב לבן וסגול בתיבול מנצח – ארוחת צהריים שלמה ומושלמת
מצרכים
קבב עוף על מקל קינמון
300 גרם חזה עוף טחון
1 בצל שאלוט בינוני קצוץ
1/2 כוס כוסברה קצוצה
1 כף רוטב צ’ילי חריף מזרח מערב
1/2 כפית מלח דק
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית שורש ג’ינג’ר קצוץ
10 מקלות קינמון
2 כפות שמן זית לצריבה במחבת
סלט
1/4 ראש כרוב לבן
1/4 ראש כרוב סגול
1 חופן כוסברה עלים
1 כפית שמן שומשום מזרח מערב
1 כף רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
2 כפות חומץ 5%
1 כף שטוחה סוכר לבן
2 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
- מערבבים את כל מרכיבי הקבב למעט מקל הקינמון והשמן לטיגון.
- לוקחים מעט מהתערובת ועוטפים את החלק העליון של מקל הקינמון בתערובת. חוזרים על הפעולה עם כל 10 מקלות הקינמון.
- מהדקים היטב ומניחים על מחבת פסים חמה עם מעט שמן.
- צורבים 7 דקות בערך מכל צד ומוציאים.
- חותכים את הכרוב לרצועות וחותכים את הכוסברה גס, מוסיפים את התיבול ומערבבים היטב.
- מגישים את הקבב לצד הסלט ומקשטים בשומשום שחור.