מרק כרובית פרווה עם קרם קוקוס
 
							מרק כרובית פרווה פשוט וטעים! מרק כרובית עם קרם קוקוס להעשרת הטעמים, המרק המושלם לחורף שייכנס אצלכם קבוע לארוחות בימים הקרים
			מצרכים
מרק כרובית
1 ק"ג כרוביות מפורקת לפרחים
1 תפוח אדמה בינוני קלוף וחתוך לקוביות בגודל בינוני
1 בצל בינוני קלוף וחתוך לרצועות עבות
1/2 כפית מלח דק
1/2 כפית פלפל שחור טחון
2 כפות שמן זית
1 מיכל או 400 מ"ל קרם קוקוס מזרח מערב
2 כוסות מים רותחים או יותר, תלוי במרקם שרוצים למרק
בצל קריספי
1 בצל בינוני קלוף, חצוי וחתוך לרצועות
1 כף קורנפלור
שמן קנולה לטיגון עמוק
הגשה
1 חופן שומשום שחור מזרח מערב
1 כף שמן שומשום מזרח מערב (לכל כמות המרק, לא לכל מנה)
אופן הכנה
- מכינים את המרק: שמים בסיר יציקת ברזל או בשקית קוקי על גבי תבנית אפייה את הכרובית, הבצל, תפוח האדמה, המלח, הפלפל ושמן הזית.
- מערבבים היטב ומכניסים לתנור במצב טורבו על 180 מעלות לחצי שעה.
- מכינים את הבצל הקריספי: חותכים את הבצל לרצועות, מצפים היטב בקורנפלור ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
- בסיום האפייה של מרכיבי המרק טוחנים את הירקות למרקם חלק ביחד עם המים וקרם הקוקוס.
- מוזגים מהמרק לקערה, מקשטים בבצל הקריספי, השומשום השחור וטיפות בודדות של שמן השומשום. בתיאבון!
 
		
 
										 
										