• גודל גופן

תבשיל חזה עוף בקארי אדום

תבשיל חזה עוף בקארי אדום
תבשיל חורפי מעולה של חזה עוף ברוטב קארי אדום וקרם קוקוס! ארוחת צהריים קלילה ומהירה שהכי טעים לאכול עם אורז לבן

מצרכים

500 גרם חזה עוף חצוי חתוך לרצועות דקות
1 פלפל אדום בינוני חתוך לרצועות
1 בצל סגול בינוני חתוך לרצועות
2 שיני שום כתוש
1 כפית שורש ג’ינג’ר
1 כף רוטב דגים מזרח מערב (לא חובה)
3 כפות שמן קנולה
1 כפית סוכר חום כהה
1/2 כפית מלח דק
מיץ מחצי לימון
1/2 צרור כוסברה קצוצה
1 כף מחית קארי אדום מקצ’אפ מזרח מערב
1 קרם קוקוס פחית מזרח מערב

אופן הכנה

  1. במחבת גדולה וחמה שמים את השמן, הבצל והפלפל האדום וצורבים מעט עד להוצאת טעם וצבע.
  2. מוסיפים את השום, הג׳ינג׳ר וחזה העוף.
  3. מערבבים היטב עד שהעוף כמעט עשוי לגמרי ושינה את צבעו ללבן.
  4. בשלב זה מוסיפים את התבלינים והלימון כולל מחית הקארי וקרם הקוקוס ומערבבים.
  5. כשמבעבע מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומבשלים עוד 15 דקות.
  6. מגישים על אורז לבן.