• גודל גופן

MAXCHUP

MAXCHUP

MAXCHUP

מוצרי התיבול של MAXCHUP הינם המוצרים המובילים בתאילנד כבר מעל ל50 שנים.

חברת MAXCHUP הינה יצרנית של מוצרי תיבול איכותיים, ובעלת כושר ייצור גבוה של כ-20,000 ק"ג מדי יום.

החברה מתמחה בייצור רטבי צ'ילי, רטבי סויה ורטבים לתיבול תוך הקפדה על שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר, ותנאי ייצור ברמה גבוהה.

החברה מייצאת את מגוון מוצריה לכל העולם תוך ייצור והקפדה לייצור בתנאי "חלל" וכשרות בד"צ, והמוצרים נמכרים ברשתות השיווק כמו גם בשוק המוסדי בכל רחבי העולם, מוצרי החברה משווקים תחת המותגים MAXCHUP BRAND ,HEALTHY BOY BRAND ועוד.

רוטב סויה

1. רוטב סויה שחורה – שמה הנוסף "סויה כהה", משמשת בעיקר בתבשילים, מרקים ומוקפצים, בדר"כ מאוד מרוכזת, כהה וסמיכה.
2. רוטב סויה בהירה – להבדיל מהסויה הכהה הסויה בהירה, דלילה, חצי שקופה וטעמה עדין והיא מתאימה יותר להוספה למזון מוכן, לתיבול בשעת האוכל ולהמלחתו.
3. רוטב סויה מתוקה – מומלץ לתיבול תבשילים, מטבלים, הכנת משרה, רוטב להקפצה, מרקים, רוטב לברביקיו מעולה כתיבול לבשר ועוף.

רוטב צ'ילי

1. רוטב צ'ילי מתוק – הצ'ילי התאילנדי המקורי- רוטב צ'ילי ממותק בעל חריפות עדינה, משמש לתיבול תבשילים, מטבלים, הכנת משרה, רוטב להקפצה, מרקים וכרוטב לגריל.
2. רוטב צ'ילי חריף – רוטב צ'ילי חריף וסמיך. משמש לתיבול תבשילים, בשרים עופות ודגים, למטבלים, הכנת משרה, רוטב להקפצה, למרקים וכרוטב לגריל.

רוטב שזיפים

רוטב חמוץ- מתוק, מכיל שזיף מלוח.
מומלץ לתיבול תבשילים, בשר ועוף, להכנת מטבלים, הכנת משרה, רוטב להקפצה, הכנת מנות ראשונות, סלטים, הכנת קוקטיילים בתוספת קרח מרוסק, ולאפייה.

רוטב חמוץ מתוק

מומלץ כרוטב מטבל לאגרול, למאכלים מטוגנים כגון בשר, עופות ודגים

רוטב טרייאקי

מוסיף טעם מתקתק ונפלא ומעניק ניחוח מדהים לבישול.
מומלץ לתיבול תבשילי בשר, ירקות, לאידוי ,הקפצה ,הכנת משרה וכמטבל.

רוטב קארי ירוק

מכיל צ'ילי ירוק, ומוסיף טעם פיקנטי ומעולה לבישול בתוספת חלב קוקוס.
מומלץ לתיבול תבשילים, מטבלים, הכנת משרה, רוטב להקפצה ומרקים.

רוטב קארי אדום

מכיל צ'ילי אדום, שום ובצלי שאלוט.
מומלץ למטבלים, הכנת משרה, רוטב להקפצה, מרקים, לתיבול תבשילים. מוסיף טעם פיקנטי ומעולה לבישול בתוספת מי קוקוס.

רוטב בזיליקום

מכיל צ'ילי, שום, ובזיליקום, לתיבול תבשילי ירקות ובשר, לאידוי וכמטבל.

רוטב פאד תאי

מכיל תמרינדי ובצלי שאלוט.
מומלץ לתיבול תבשילי ירקות, בשר, לאידוי, כמטבל, או כרוטב להקפצה.

רוטב פטריות צמחוני

לב הבישול במטבח הסיני, מכיל רוטב סויה ופטריות שיטאקה.
מומלץ כמשרה לבשר, כרוטב להקפצה, כתיבול לפסטה, דגים או כמטבל.

רטבים לסלט

רוטב שומשום וחרדל, רוטב (אמאקוצ'י) מתוק ורוטב סויה ג'ינג'ר.
שלושה רטבים המוכרים כרטבים עדינים ומרעננים המורכבים משילוב תבלינים טריים ליצירת טעם ייחודי. מתאים גם כמתבל.