• גודל גופן

TCC CHAOKOH

TCC CHAOKOH

TCC CHAOKOH

הצמיחה הנוכחית של Theppadungporn Coconut Company Limited) TCC)  בתעשיית עיבוד המזון החלה לפני יותר מ-50 שנה, ב-1946, כאשר אמפול וג'ריפורן תיפדונגפורן (Ampol and Jariporn Theppadungporn ), זוג חקלאים מגדלי-פירות בטהונבורי (Thonburi), החליטו להיכנס לעסקי הקוקוס באופן קמעוני ובסיטונאות.

תחילתה של חברת Theppadungporn Coconut Company Limited) TCC הנוכחית ב-1976 כאשר Udom Coconut Ltd. Part   המירה את תחום עסקיה ממכירת תוצרת חקלאית לתחום עיבוד המזון על ידי ייסוד מפעל עיבוד מזון, בתמיכת הועדה להשקעות של תאילנד (BOI), המשתרע על שטח של 44.8 דונמים במחוז סמפרן שבפרובינציית נקהון פטום. (Phuttamonthon 4 Road, Sampran, Nakhon Pathom)

חלב קוקוס מפוסטר, מעוקר ומוכן לשימוש, ארוז בשקית או בפחית, כמו גם אבקת חלב קוקוס, היו בין המוצרים הראשונים אותם ייצרה החברה.

מאז ועד היום, חברת Theppadungporn Co. Ltd, מרחיבה את מתקני הייצור שלה ומגוונת את מבחר מוצריה. נכון לעכשיו, יש ביכולתה של החברה להציע מגוון של לפחות 200 סוגים שונים של מוצרי מזון  בשוק המקומי בפרט ולעולמי בכלל.