• גודל גופן

אטריות אורז עם בקר, ברוקולי וקרם קוקוס

אטריות אורז עם בקר, ברוקולי וקרם קוקוס
אטריות אורז עם בקר, ברוקולי וקרם קוקוס – רק בחמישה מרכיבים (טוב נו, וגם שום) ויש לכם ארוחה מדהימה במינימום עבודה

מצרכים

1/2 חבילה אטריות אורז בעובי 5 מ”מ מזרח מערב

300 גרם סינטה או שייטל או פיקנייה – בשר בקר מיושן איכותי

6 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב

1/2 קופסת קרטון קרם קוקוס מזרח מערב

1 ראש ברוקולי תפרחות מאודות

1 שן שום פרוסה דק

אופן הכנה

  1. פורסים את נתח הבשר לנתחים קטנים ודקים להקפצה ומשרים אותם בקערה יחד עם 5 כפות סויה מינימום שעה מחוץ למקרר או לילה שלם במקרר.
  2. מסננים את נתחי הבשר מהסויה – אפשר להשתמש בה לסיום הרוטב.
  3. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן.
  4. מחממים מחבת עם שמן זית וצורבים את הבשר עד להשחמה. מוציאים את הבשר החוצה ומוסיפים למחבת עוד שמן זית.
  5. באותו מחבת מוסיפים פרוסות שן שום ומטגנים להזהבה.
  6. מוסיפים את פרחי הברוקולי, משחימים מעט.
  7. מוסיפים את קרם הקוקוס וכף רוטב הסויה עם מעט פלפל שחור גרוס. מבשלים ומסמיכים מעט את הרוטב.
  8. מוסיפים את הבשר ומקפיצים עד שהוא מוכן. מוסיפים את האטריות ומערבבים.
  9. מכבים את האש ומגרדים עוד ברוקולי מעל.