• גודל גופן

נאמס

נאמס

מצרכים

למילוי:
100 גרם איטריות שעועית מבשלות במים
100 גרם פרגיות עוף חתוך לקוביות
10 יחידות דפי אורז
1 גזר חתוך לגפרורים
1 בצל חתוך לרצועות
1 פלפל צ'ילי חריף קצוץ דק
2 כפות סויה

להגשה:
לבבות חסה אייסנברג
עלי נענע
עלי בזיליקום
עלי כוסברה
צילי חריף

לרוטב:
חצי כוס חומץ אורז
חצי כוס רוטב סויה
4 כפות מירין
חצי כוס רוטב דגים
כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
כפית שמן צ'ילי
כף צילי חריף חתוך דק (אם רוצים)

אופן הכנה

1. בקערה בינונית מערבבים פרגיות עם שמן שומשום וסויה. מעבירים למקרר עד לשימוש.
2. מניחים את דפי האורז אחד אחד בקערה עם מים לחצי דקה ומעבירים לשיש או משטח נקי.
ממלאים במרכז הדף איטריות שעועית, מעל גזר ובצל, מכניסים את שולי הזדפים למרכז ומגלגלים לרול.
3. מחממים שמן במחבת גדולה וצולים את הגלילות כ- 3-4 דקות או עד שמזהיב ומוציאים לרשת.
4. לרוטב: מערבבים חומץ אורז, סויה, מירין, שמן צ'ילי ורוטב דגים.
5. להרכבה מגישים את הרול על חסה עם נענע, בזיליקום וכוסברה. טובלים ברוטב ואוכלים.