• גודל גופן

טפיוקה מנגו

טפיוקה מנגו
קינוח כוסות פרווה מושלם – טפיוקה מנגו קיצית, קינוח בכוס עם שכבות של טפיוקה בקרם קוקוס ומנגו, חתיכות מנגו ואוכמניות טריות

מצרכים

3 מנגו בינוניים
2 כוסות פניני טפיוקה מזרח מערב
1 קופסת קרטון קרם קוקוס מזרח מערב
2 כפות סירופ מייפל
1 כפית תמצית וניל
1 חופן אוכמניות טריות

אופן הכנה

  1. מקלפים את המנגואים, שניים מהם חותכים לחתיכות גסות ומעבירים למעבד מזון/בלנדר. מוסיפים את קרם הקוקוס, המייפל ותמצית הוניל וטוחנים יחד למחית חלקה. מניחים בצד.
  2. את המנגו השלישי פורסים לקוביות קטנות וחתיכות בצורת מניפה לקישוט ומניחים בצד לשימוש בהמשך.
  3. מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את הטפיוקה, מבשלים במשך 10 דקות על אש בינונית תוך כדי ערבוב מתמיד. הטפיוקה תפריש עמילן ותהיה מעט צמיגית. לאחר 10 דקות מסננים, שוטפים היטב בהרבה מים, שופכים לקערה ומערבבים עם מחית המנגו עד לאיחוד.
  4. מרכיבים את המנה: מסדרים בכוס הגשה שכבות של טפיוקה מנגו וחתיכות פרי, מקשטים למעלה במנגו חתוך, מניפת מנגו ומעט אוכמניות. בתיאבון!