• גודל גופן

קוקטייל קוקוס ופטל צבעוני שלא תרצו שייגמר

קוקטייל קוקוס ופטל צבעוני שלא תרצו שייגמר

אנחנו קודם כל שותים עם העיניים, והקוקטייל הזה הוא גם חגיגה לשפתיים! קוקטייל קרם קוקוס ופטל עם ליקר קיראסו ומאליבו משמחים

מצרכים

קוקטייל

קוביות קרח גרוסות

חופן פטל טרי

2 כפות תרכיז פטל אדום

2 כדורי חטיף רפאלו

60 מ"ל ליקר מאליבו

90 מ"ל קרם קוקוס מזרח מערב

30 מ"ל ליקר קירסאו כחול

הגשה

שבבי קוקוס מזרח מערב או 3 חטיפים רפאלו

פטל טרי

אופן הכנה

  1. מוסיפים לכוס ההגשה את הקרח הגרוס עד לגובה מחצית הכוס.
  2. טוחנים במעבד מזון את הפטל, סירופ הפטל, חטיף הרפאלו, המליבו ו-60 מ"ל (רבע כוס) מקרם הקוקוס. מסננים ומוזגים לכוס ההגשה.
  3. מערבבים בשייקר את 30 מ"ל קרם הקוקוס הנותרים ואת ליקר הקירסאו הכחול. מוסיפים קרח גרוס לכוס ומוזגים מעל את קרם הקוקוס הכחול שהתקבל.
  4. מעטרים את הכוס בפטל (או פירות יער אחרים לפי הטעם) וחטיפי רפאלו או שבבי קוקוס ומגישים.