• גודל גופן

קרפ טרופי עם קרם קוקוס ומנגו

קרפ טרופי עם קרם קוקוס ומנגו
קרפ נימוח ועסיסי ממולא במנגו וקרם פרשי ומרענן לקינוח מתוק ומדהים לילדים! אין כבר מנגו העונה? אפשר להחליף באננס מתוק או תותים עסיסיים

מצרכים

קרפ
2 ביצים M
400 מ"ל או 1 קופסת שימורים קרם קוקוס מזרח מערב
1/4 כוס סוכר לבן
50 גרם חמאה מומסת
1 כוס קמח לבן
1/2 כפית תמצית וניל
מילוי
200 גרם או 1 קופסה גבינת מסקרפונה
250 מ"ל או 1 מיכל שמנת מתוקה 38%
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
2 מנגו בינוניים קלופים וחתוכים
הגשה
2 כפות אבקת סוכר

אופן הכנה

  1. מכינים את הקרפים: בכד/קנקן גדול מניחים את כל המרכיבים וטוחנים בבלנדר מוט. מסננים.
  2. מעבירים את התערובת למקרר לחצי שעה.
  3. מחממים מחבת טפלון ומשמנים מעט.
  4. מטגנים את הקרפים אחד אחד – מוזגים שכבה דקה בכל פעם ומטגנים כדקה אחת מכל צד.
  5. מכינים את המילוי: מקציפים יחד מסקרפונה, שמנת ואבקת פודינג לקרם חלק.
  6. ממלאים את הקרפים: בכל קרם מורחים כף מהקרם ומניחים פרוסת מנגו במרכז. מגלגלים
  7. מגישים עם מעט אבקת סוכר מעל.