• גודל גופן

רוזלך – רולים מתוקים עם קינמון שמכינים מטורטיות

רוזלך – רולים מתוקים עם קינמון שמכינים מטורטיות
בלי לישת בצק ובלי התעסקות מיותרת – רוזלך טעימים ומהממים עם ניחוח מטריף שמכינים מטורטיות, קינמון וחמאה רכה ועשירה.

מצרכים

רוזלך

150 גרם חמאה רכה

1 כוס סוכר חום דמררה

2.5 כפות קינמון

6 טורטיות XL 'מזרח ומערב'

1 כוס שמנת מתוקה להקצפה

 

זיגוג

4 כפות גבינת שמנת

50 גרם חמאה רכה

½ כוס אבקת סוכר

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
  2. מכינים את הרוזלך: מערבבים בקערה קטנה את החמאה, הסוכר והקינמון עד לקבלת ממרח סמיך.
  3. מורחים באופן אחיד על כל טורטיה 2 כפות מהממרח שהתקבל בעזרת מרית או פלטה מדורגת. משאירים את הקצוות ללא ממרח.
  4. מגלגלים כל טורטייה לרולדה, חותכים את הקצוות ללא המילוי וחותכים כל רולדה ל-6 שבלולים.
  5. מניחים את השבלולים בתבנית אפייה משומנת בצפיפות, ללא רווחים.
  6. מוזגים את השמנת המתוקה להקצפה על כל השבלולים בתבנית וביניהם ואופים בתנור במשך 20 דקות.
  7. מכינים את הזיגוג: מערבבים את כל מרכיבי הזיגוג ביחד עד לקבלת ממרח במרקם אחיד.
  8. מוציאים את הרוזלך מהתנור, מצפים אותם בעודם חמים בזיגוג בעזרת שק זילוף ומגישים.