• גודל גופן

פטריות ומנגולד בקארי אדום

פטריות ומנגולד בקארי אדום

4 סועדים

מצרכים

2 חבילות פטריות שמפיניון שטופות וחתוכות לרבעים

חופן פטריות שיטאקה מושרות במים חמים שעה וסחוטות, חתוכות לרצועות

100 גרם פטריות פונגוס מושרות במים חמים וסחוטות, חתוכות לרצועות

חצי קילו עלי מנגולד / תרד טורקי (עלים בלבד)

3 שיני שום קצוצות

מלח ופלפל

צ'ילי יבש גרוס

חצי בקבוק רוטב קארי אדום מקסצ'אפ (Maxchup)

1 פחית קרם קוקוס מזרח ומערב

מעט שמן צמחי לטיגון

אופן הכנה

  1. מחממים שמן במחבת רחבה \ ווק על אש בינונית.
  2. מוסיפים שום ומטגנים 2 – 3 דקות.
  3. מוסיפים רוטב קארי אדום וחלב קוקוס, מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות עד להסמכה.
  4. מוסיפים את הפטריות, מלח ופלפל ומערבבים כ- 10 דק.
  5. מוסיפים את המנגולד \ התרד ומבשלים כ 5 דקות. מפזרים צ'ילי גרוס ומגישים.