• גודל גופן

חצ’פורי מדפי אורז

חצ’פורי מדפי אורז

רוצים ליהנות ממאפה חצ'פורי עם פחות רגשות אשמה? תכינו אותו מדפי אורז! חצ'פורי דפי אורז עמוס בגבינות טובות וביצה רכה

מצרכים

דפי אורז
1/2 חבילה דפי אורז מזרח מערב
1/3 כוס רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
1 כוס מים
6 ביצים M אחת לבלילה עם הסויה והמים ו-5 לחצ'פורי
מילוי
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת
100 גרם גבינת שמנת 30%
100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
100 גרם גבינה בולגרית 16% מפוררת
ציפוי
שומשום מזרח מערב

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. מערבבים בקערה את מרכיבי המילוי לתערובת גבינות אחידה.
  3. בקערה רחבה (אליה יכולים להיכנס דפי האורז) מערבבים את הסויה, המים וביצה אחת.
  4. טובלים את דפי האורז בבלילה ומסדרים על משטח עבודה (אפשר לעשות עם שני דפי אורז או ארבעה, לפי העדפה אישית).
  5. מסדרים מהמלית במרכז דפי האורז, מגלגלים בצדדים, ומהדקים בקצוות כמו שמודגם בסרטון.
  6. מסדרים בתבנית, מפזרים מעט שומשום, ואופים בתנור במשך 20 דקות.
  7. מוציאים כעבור 20 דקות, מסדרים גומה קטנה במרכז החצ׳פורי ושופכים פנימה ביצה (במידה ויצא לכם חצ׳פורי קטן, אין חובה לשים ביצה שלמה ואפשר לשים רק את החלמון (או עם מעט חלבון) ומעבירים חזרה לתנור למשך 5-6 דקות נוספות (ולפי ההעדפה אישית של רמת מוכנות החלמון). מוציאים ומגישים חם, בתאבון.