• גודל גופן

לביבות תירס תאילנדיות

לביבות תירס תאילנדיות

מצרכים

1 קופסת גרעיני תירס משומרים

2 ביצים

1/3 כוס קמח לבן

1 שן שום

1 כף רוטב סויה יאמאסה

1 כף ממרח קארי אדום

2 גבעולי בצל ירוק

שמן קנולה, לטיגון

אופן הכנה

  1. במעבד מזון טוחנים מחצית מכמות התירס עם הביצים, הקמח, השום, הסויה וממרח הקארי האדום.
  2. מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את גרעיני התירס הנותרים.
  3. קוצצים דק את הבצל הירוק ומוסיפים לתערובת.
  4. במחבת רחבה מחממים שמן לטיגון חצי עמוק. בעזרת כף גלידה או שתי כפות רגילות יוצקים מעט מהתערובת למחבת ומשטחים. מטגנים משני הצדדים ומוציאים לנייר סופג.