• גודל גופן

מרק ירקות ואטריות ביצים

מרק ירקות ואטריות ביצים

4 סועדים

מצרכים

2 גזרים חתוכים לקוביות גדולות

4 גבעולי סלרי פרוסים גס

4 שיני שום פרוסות

1 כרישה בינונית חצויה לאורך ופרוסה גס

4 יחידות תפו"א  לבן בינוני

מלח ופלפל שחור טחון

5 כפות הוי-סטיר מקסצ'אפ (Maxchup) / רוטב צדפות צמחוני

3 כפות סויה יאמאסה

100 גרם אטריות ביצים

חצי צרור שמיר קצוץ גס

אופן הכנה

בסיר רחב ועמוק מחממים שמן על אש בינונית.

מוסיפים גזר, סלרי, כרישה, בצל ושום ומטגנים עד להזהבה כ- 10 דקות.

מוסיפים את משחת ההוי-סטיר / רוטב הצדפות הצמחוני ומטגנים 5 דק'.

מוסיפים תפו"א, סויה ו – 2.5 ליטר מים.

מתבלים במלח ופלפל שחור טחון.

מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לבעבוע עדין.

מבשלים 30– 35 דקות ומוסיפים את השמיר ואת אטריות הביצים.

מבשלים 7 דקות נוספות ומגישים עם פלח לימון.