• גודל גופן

כנפיים בציפוי נאצ’וס

כנפיים בציפוי נאצ’וס
בזכות הציפוי של הנאצ'וס תקבלו כנפיים פריכות מפוצצות בטעם. מסוג המתכונים שאי אפשר להפסיק לאכול, אתם חייבים להכין אותן בבית! בתאבון

מצרכים

כנפיים

1 ק"ג כנפי עוף

מרינדה

4 ביצים M

3 כפות קמח לבן

3 כפות קורנפלור

1/2 כפית אורגנו יבש

1/4 כפית ג’ינג’ר טחון

1 כפית מלח דק

1/2 כוס קרם קוקוס מזרח מערב

ציפוי

1 כוס קמח לבן

2 שקיות נאצ’וס מקמח תירס מזרח מערב

טיגון עמוק

1.5 ליטר שמן קנולה

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל מרכיבי המרינדה בקערה ומערבבים עד לאיחוד.
  2. מכניסים את כנפי העוף לקערת המרינדה ושמים כשעתיים במקרר.
  3. טוחנים 2 שקיות נאצ’וס במעבד מזון בפולסים.
  4. לאחר כשעתיים מוציאים את העוף מהמקרר, טובלים בקערת הקמח ואז בבלילת המרינדה ולבסוף בנאצ’וס.
  5. מטגנים 8 דקות בשמן עמוק בטמפרטורה של 170 מעלות.