• גודל גופן

קערות טורטיה במילוי סלט

קערות טורטיה במילוי סלט

בא לכם לגוון בסלט שלכם? שימו אותו בתוך טורטייה קריספית שתשדרג לכם את הסלט

מצרכים

מרכיבים ל-6 מנות:

קערות:

6 טורטיות (1 חבילה) של מזרח ומערב

6 כפיות שמן

 

סלט:

1 ראש חסה רומית

12 עגבניות שרי, חצויות

1 בצל סגול, חתוך לחצאי טבעות

1 קופסת שימורי תירס

1 אבוקדו בינוני, חתוך לרצועות

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

 

רוטב:

60 מ"ל (1/4 כוס) שמן זית

60 מ"ל (1/4 כוס) מיץ לימון

1-2 שיני שום, כתושות

 

הגשה:

1/2 צרור עלי כוסברה, קצוצים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. משמנים קלות קערות שמתאימות לתנור ומסדרים בתוכן את הטורטיות.
  3. אופים כ-10-12 דקות, או עד שהטורטיות מזהיבות ומתייצבות לכדי צורת קערה.
  4. מכינים את הסלט: שמים בקערת ערבוב גדולה את כל מרכיבי הסלט ומערבבים.
  5. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית את כל המרכיבים.
  6. מרכיבים את המנה: מערבבים את הסלט עם הרוטב ומחלקים בין קערות הטורטייה.
  7. מפזרים את הכוסברה ומגישים מיד.