• גודל גופן

שבלולי טורטייה לאירוח מושלם

שבלולי טורטייה לאירוח מושלם

שבלולי טורטייה מקסיקנית לארוחה משביעה וגם – מפתיעה. שבלולי טורטייה יפהפיים לאירוח מושלם, עם גוואקמולי וקוביות עוף ברוטב פיקנטי

מצרכים

מצרכים ל-16 שבלולים:

4 טורטיות קטנות מזרח ומערב

300 גרם חזה עוף מוכן, קר וקצוץ לפיסות קטנות

5 כפות מיונז

2 כפות סרירצ'ה מזרח ומערב

צרור עלי כוסברה נקיים ושטופים

גוואקומולי

אבוקדו גדול בשל

20 עלי כוסברה

כף מיץ לימון

½ בצל סגול קטן, קצוץ לקוביות קטנות

מלח פלפל

אופן הכנה

  1. מכינים את הגוואקמולי: מועכים את האבוקדו במזלג כך שחלקו יהיה מחית וחלקו יישאר בגושים, מערבבים אליו את הבצל והכוסברה. מתבלים בלימון מלח ופלפל.
  2. מערבבים היטב את המיונז עם רוטב הסרירצ’ה.
  3. מניחים טורטייה, מורחים עליה את המיונז סרירצ’ה, מעליו מניחים חזה עוף קצוץ, מעל גוואקומלי ובסוף גם עלי כוסברה טריים. מגלגלים לכדי רול.
  4. פורסים כל רול לחצי ואז את החצי שוב לחצי כך שנוצרים ארבעה שבלולים יפים.
  5. מעמידים על צלחת הגשה את השבלולים כך שתוכנם פונה למעלה ורואים את הספירלה. מפזרים קצת עלי כוסברה מעל ומגישים.