אנצ'ילאדה בסיר אחד
 
							מצרכים
2 כפות שמן
1 בצל סגול קצוץ
3-4 שיני שום כתושות
1 פלפל גמבה בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 בטטה בינונית קלופה וחתוכה לקוביות קטנות
1 פחית שעועית שחורה
1/2 כוס גרגירי תירס
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית כמון
1/2 כפית פפריקה מעושנת
1.5 כוסות עגבניות מרוסקות
5-6 טורטיות של מזרח ומערב חתוכות גס לחתיכות בינוניות
200 גרם תערובת גבינות: מוצרלה, קשקבל, צ'דר, פרמז'ן (אפשר רק חלק מהן)
להגשה:
כוסברה קצוצה
פלפל חריף חתוך לטבעות דקות
אופן הכנה
1.	מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה. מוסיפים את הגמבה והבטטה, מערבבים וממשיכים לטגן עוד 3-4 דקות.
2.	מוסיפים את השעועית והתירס, מתבלים, מערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים כ-7 דקות עד שהירקות מתחילים להתרכך.
3.	מוסיפים את הרוטב ומערבבים.
4.	מפזרים מעל את הטורטיות ומערבבים בעדינות.
5.	מפזרים מעל את הגבינות, מכסים את המחבת וממשיכים לבשל על להבה נמוכה כ-4 דקות עד שהגבינה נמסה.
6.	מכבים את האש ומשאירים את המחבת מכוסה לעוד כמה דקות.
7.	מפזרים כוסברה ופלפל חריף ומגישים מיד.
 
		
 
										 
										