• גודל גופן

בשר בקר פריך

בשר בקר פריך

מצרכים

כמות מצרכים: 10
זמן הכנה: 15 דק' כולל: 20-25 דק'
מצרכים
1. 3 כפות סויה
2. 3 כפות קורנפלור
3. 500 גרם סטייק סינטה קצוץ דק דק כנגד הסיבים
4. רבע כוס שמן לטיגון
5. 2 כפיות ג’ינג’ר מגורר
6. 2 כפות שום קצוץ
7. 2 כפות סוכר דקלים
8. 1/3 כוס ויניגר אורז
9. 1/4 כוס מיץ תפוזים
10. גרידת תפוז אחד
11. 3 גבעולי בצל ירוק קצוצים גס
12. אטריות אורז
13. כף שומשום

אופן הכנה

אופן הכנת הבשר
מכניסים את הבשר והסויה לרבע שעה לשקית. מוסיפים את הקורנפלור ומשקשקים היטב עד שהבשר מכוסה היטב.
מחממים שמן במחבת לחום בינוני גבוה וצורבים את הבשר כדקה עד ששחום מכל הצדדים. מוציאים את הבשר לכלי. מוציאים את רוב השמן
ומוסיפים את כל שאר המרכיבים מבשלים בערך 2 דקות. מוסיפים את הבשר ומערבבים היטב מוסיפים את הבצל הירוק מעל מערבבים ומגישים מעל איטריות אורז

אופן הכנת האטריות אורז
1. מבשלים את אטריות האורז לפי הוראות הצרכן
2. מסננים
3. מניחים בקערת הגשה
4. שמים מעל כף שמן שומשום ומערבבים היטב
5. מניחים מעל את הבשר ומקשטים בכף שומשום קלוי