• גודל גופן

טרטר סלמון, אבוקדו וטריאקי

טרטר סלמון, אבוקדו וטריאקי

4 סועדים

מצרכים

400 גרם פילה סלמון טרי ללא עור ועצמות חתוך לקוביות של 1X1 ס"מ

3 יחידות אבוקדו בשל קלוף וחתוך לקוביות קטנות

1 בצל סגול בינוני קצוץ דק

חצי צרור כוסברה טרייה קצוצה

1 כף שמן שומשום

1 כף שמן צ'ילי מזרח ומערב

3 כפות סויה מתוקה מקסצ'אפ (Maxchup)

2 כפות טריאקי מקסצ'אפ (Maxchup)

2 כפות מיץ לימון

מלח ופלפל

אופן הכנה

מערבבים את הסלמון, האבוקדו, ואת הבצל.

מתבלים בכל שאר המרכיבים ומערבבים בעדינות.

מסדרים  מעט מהטרטר בצלחת ומפזרים כוסברה קצוצה.