מאפינס בטורטיה

ארוחה קלילה ומהירה להכנה – מאפינס במילוי ירקות, מוצרלה וביצים ב"קן" של טורטיה – ארוחת ערב או בוקר כיפית לילדים ולמבוגרים
מצרכים
4 טורטיות בינוניות מזרח מערב
8 ביצים M
0.5 כוס קרם קוקוס מזרח מערב
0.5 כוס גבינת מוצרלה
1 כפית מלח דק
0.5 כפית פלפל שחור טחון
1 ראש ברוקולי מפורק לפרחים או כל ירק שאוהבים – פטריות, עגבניות שרי, בצל
אופן הכנה
- קורצים מכל טורטיה 3 עיגולים ומסדרים בתבנית מאפינס.
- בכלי אחר (עדיף כזה שיש לו אפשרות מזיגה נוחה) מערבבים את הביצים, קרם הקוקוס, המלח והפלפל ויוצקים למרכז כל טורטיה.
- מוסיפים ירקות שבחרתם, סוגרים עם מעט מוצרלה מגורדת ומעבירים לאפיה בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך כ- 30 דקות. מוציאים ומגישים.