• גודל גופן

שניצל אסייתי בציפוי פאנקו

שניצל אסייתי בציפוי פאנקו

שניצל כזה לא אכלתם! הטריק של אפונת הווסאבי במעטפת של השניצל הולכת להפתיע אתכם ברמות. מתכון משודרג לקלאסיקה שכולנו אוהבים

מצרכים

1/2 ק"ג פילה עוף

1 כוס קמח לבן

2 ביצים M

1 כפית רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב

3 כפות אפונת וואסבי מזרח מערב

2 כוסות פירורי פנקו מזרח מערב

שמן קנולה לטיגון עמוק

רוטב

1 כף שטוחה רכז תמרהינדי מזרח מערב

1 כפית סילאן

3 כפות מיונז

אופן הכנה

  1. מקמחים את פילה העוף.
  2. בקערה נפרדת מערבבים את הביצים ורוטב הסויה.
  3. טוחנים את אפונת הוואסבי ומערבבים עם פירורי הפנקו.
  4. מעבירים את פילה העוף המקומח לקערת הביצים והסויה, מוציאים וטובלים בקערת הפנקו עם אפונת הווסאבי.
  5. מטגנים את השניצלים עד להזהבה בשמן עמוק.
  6. מערבבים את מרכיבי הרוטב ומגישים לצד השניצלים.