• גודל גופן

סלט כרוב אסייתי של תמרה

סלט כרוב אסייתי של תמרה

רוצים לגוון את הסלטים שאתם מגישים לאורחים? נסו את המתכון הבא – סלט מרענן וצבעוני של כרוב עם רוטב אסייתי משגע. ההצלחה מובטחת

מצרכים

1/4 כרוב לבן או סגול
2 בצלים ירוקים
1 מלפפון

1 גזר, קלוף

1 כוס נבטים סיניים
1 פלפל חריף אדום
1/2 כוס עלי כוסברה
1/2 כוס עלי נענע

לרוטב:

3 כפות שמן
2 כפות רוטב סויה
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר, קלוף
2 שיני שום, קלופות
3 כפות מיץ לימון (מיץ מ-1/2 לימון)
1 כף סוכר לבן

להגשה:
שומשום קלוי

אופן הכנה

  1. חותכים את כל הירקות: חותכים דק את הכרוב, חותכים לגפרורים דקים את המלפפון והגזר, פורסים דק את הפלפל החריף האדום וחותכים באלכסון את הבצל הירוק למקטעים קצרים.
  2. מערבבים את כל הירקות יחד.
  3. מגררים דק את שיני השום ואת הג'ינג'ר.
  4. מערבבים את כל רכיבי הרוטב יחד, ומוסיפים לירקות. מערבבים היטב.
  5. מפזרים מעל שומשום.

מתכון: תמרה אהרוני

צילום: שי בן אפרים