• גודל גופן

קאראגה – עוף מטוגן בצ׳ילי מתוק

קאראגה – עוף מטוגן בצ׳ילי מתוק
קאראגה – עוף מטוגן בצ'ילי מתוק – עוף יפני בציפוי קריספי, עם רוטב צ'ילי מתוק, שקל להכין ואי אפשר להפסיק לאכול, מבטיחים לכם

מצרכים

800 גרם סטייק פרגית
משרה לפרגית
1/4 כוס סאקה מזרח מערב
2 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
1 ביצה M
1 כפית שורש ג’ינג’ר מגורד
ציפוי
1 כוס קמח תופח
1/2 כוס קורנפלור
הקפצה
2 שיני שום כתוש
1 כף שורש ג’ינג’ר מגורד
2 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
1 כוס רוטב צ’ילי מתוק מזרח מערב
1/4 כוס מים
1/4 כוס מירין מזרח מערב

אופן הכנה

  1. חותכים את הפרגית לקוביות קטנות של בערך 3×3 ס”מ.
  2. מערבבים עם כל רכיבי המשרה ונניח בצד לכחצי שעה.
  3. מעבירים את הפרגית לקערה עם קמח וקורנפלור ודואגים שכל נתחי הפרגית מצופים מסביב.
  4. מנערים משאריות ומטגנים בשמן חצי עמוק בווק עד להזהבה.
  5. מוציאים לרשת צינון, נפטרים משאריות השמן ומשאירים רק מעט.
  6. מוסיפים את השום והג׳ינג׳ר לווק על אש בינונית ומערבבים.
  7. מוסיפים את יתר הרכיבים, מגבירים את האש לעוצמה גבוהה וכשמגיעים לרתיחה מוסיפים במכה את כל העוף המצופה.
  8. מקפיצים דקה לכיסוי כל הנתחים, מכבים את האש ומגישים לוהט. בתיאבון!